2013. június 28., péntek

Neem olaj-finomítatlan! 10 ml - Jelenlegi ára: 490 Ft

100%-os tisztaságú, finomítatlan, hideg saktolással kivont termék, ellenőrzött minőség!
A neem olajat egy trópusi területeken honos, örökzöld fafaj olivabogyóra hasonlító termésének magjából préselik. A neem fa és a terméséből sajtolt olaj Afrikában már évszázadok óta egyet jelent a gyógyítással. Indiában pedig az ayurvédikus orvoslás széles körben alkalmazott gyógynövénye.
A neem olaj zsírsavakban, E vitaminban, valamint esszenciális aminosavakban gazdag. Nagy koncentrációban antibakteriális és gyulladáscsökkentő hatású összetevőket is tartalmaz.
Olvadáspontja kb. 18 °C. Illata leginkább a pirított napraforgómagéhoz hasonlít némi dió jelleggel keverve. Színe a világosbarnától a zöldesbarnáig terjedhet.
A neem olajat leginkább testápoló és higiéniás készítményekben, kézkrémekben és hajápolási termékekben használják.
A benne található komplex hatóanyagainak köszönhetően alkalmazása széleskörű.
Gyulladáscsökkentés - segíti a gyulladt bőr gyógyulását. Irritációk, csípések, felületi sérülések esetében alkalmazható.
Pattanások ellen - gyulladáscsökkentő és antibakteriális hatásának köszönhetően pattanások ellen is bevethető.
Haj- és körömápolásra - a neem olaj alkalmazható a száraz és viszketős fejbőrre, csökkenti a korpásodást, erősíti a hajszálakat. Az olaj tartós használata mellett visszaszorítható a körömgomba.
Napozás után csökkenti a leégett részek gyulladását
Herpesz esetén is alkalmazható
Emellett alkalmazzák még: ekcéma, bőrbetegségek, kipirosodás, pattanás,  hegek, gyulladt bőr, csalánkiütés, pszoriazis, lábizzadás, körömgomba, korpa, tetvek, sömör és egyéb bakteriális és vírusos megbetegedés esetén is.



Jelenlegi ára: 490 Ft

Az aukció vége: 2013-07-03 11:38
. Neem olaj-finomítatlan! 10 ml - Jelenlegi ára: 490 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése